FORUM PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM PRIJATELJI

Download, filmovi, igrice, klipovi, crtani kuhinja, kompjuteri, online filmovi, programi


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

PRAVILNIK FORUMA PRIJATELJI

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1PRAVILNIK FORUMA PRIJATELJI Empty PRAVILNIK FORUMA PRIJATELJI Sre Feb 03, 2010 3:30 pm

Admin

Admin
Admin

Dobro došli na forum prijatelji

Sledeći tekst sadrži pravila i uslove korišćenja ovog foruma. Svi članovi su obavezni ste da se pridržavaju svih navedenih pravila i uslova.

Administratori/Moderatori NE odgovaraju za posljedice nastale čitanjem, downloadom ili instaliranjem bilo kakvog sadržaja sa ovog foruma niti odgovaraju za sadržaj koji se nalazi van server foruma.

Forum na svom serveru ne drži zakonom nedozvoljene sadržaje, niti datoteke i materijale čija se distribucija može podvesti pod kršenje Zakona.

Forum služi za diskusiju i linkovi ka fajlovima za download koji se postavljaju na njega su tu jedino u svrhu indeksiranja. Materijal koji sadrži copyright, a dobijen je posredstvom linkova je samo u svrhe promocije, tako da su korisnici usluga Foruma dužni da na taj način pribavljen multimedijalni materijal obrišu sa svog računara i optičkih medija u roku od 24 časa. Ako vam se materijal dopada, kupite original i pokažite svoju podršku proizvođaču! Izuzetak su korisnici koji u vlasništvu imaju legalno kupljen originalni materijal, a downloadom žele da obezbjede njegovu softversku rezervnu (back-up) kopiju, na koju imaju pravo.

Svi linkovi koji se postavljaju na forum MORAJU biti u CODE-u tagu(u suprotnom se poruka brise).
Forum mladosti moja je sajt u privatnom vlasništvu i pristup forumima je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, osim ako nije drugačije naznačeno u pojedinim forumima. Korišćenje naših servisa je PRIVILEGIJA, a ne PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku ukoliko vlasnici foruma procene da korisnik narušava pravila foruma.

Obaveze korisnika:

1. Upoznajte se sa forumom
Pročitajte što veći broj starih tema koje su trenutno dostupne na određenom forumu. Posećujte forum jednu ili dve nedelje da biste stekli utisak o čemu je uopšte reč i koja su sve mišljenja zastupljena.

2. Ne ponavljajte teme
Pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči na forumu! Čest je slučaj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije često postavljano.

3. Pomozite da Vam pomognemo
Ukoliko tražite pomoć oko nekog problema, molimo Vas da učinite sve što je u Vašoj moći kako biste olakšali posao ljudima čiju pomoć očekujete. To ćete učiniti na sledeći način: iz poruke isključite sve što nema veze sa problemom, a detaljno objasnite sve što je direktno ili posredno povezano sa istim!

4. Ne citirajte bez potrebe
Korisnici često bespotrebno citiraju poruku i umnožavaju tekst koji se već nekoliko puta pojavljuje na istoj stranici. Brišite delove citata i ostavite samo ono što je zaista neophodno. Ukoliko se poruka na koju odgovarate nalazi odmah iznad vaše, gotovo je sigurno da nema NIKAKVE potrebe za citiranjem jer je jedan pogled na gore dovoljan da se vidi na šta tačno odgovarate. Ako odgovarate na neku poruku u nizu ili na više njih, koristite umerene
Citat
tagove kako biste dali ostalima do znanja na koji deo teksta se vaš odgovor odnosi, ali NIKAKO nemojte dozvoliti da citat predstavlja veći deo poruke koju pišete.

5. Izaberite relevantan forum za svoju temu
Ne postavljajte pitanja u pogrešnim forumima. Primer: ukoliko Vas zanima informacija o nekoj pesmi, postavite je podforumu vezanom za muziku, a ne u okviru foruma okrenutom filmu.

6. Ne budite nestrpljivi
Ne budite nestrpljivi! Postoji velika mogućnost da odmah po postovanju dobijete odgovor, ali će često proći i više od deset (10) dana pre nego što se pojavi neko ko zna pravi odgovor. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, i to odgovorom na tu istu temu za koju nije dat pravi odgovor.

7. Ne verujte svakom
Vlasnici foruma ne odgovaraju za tačnost informacija koje daju njegovi korisnici.

8. Reklamiranje je zabranjeno
Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma za besplatno oglašavanje.

Želimo Vam sretno postovanje na forumu prijatelji

https://sokaforum.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu